donderdag 8 juli 2010

Kasteeltuinen in Arcen

We hebben onze vakantie nog even uitgebreid met twee dagjes uit. Dinsdag op tijd vertrokken naar de kasteeltuinen van Arcen. Deze tuinen staan al heel lang op mijn verlanglijstje. Het was dan ook zeer de moeite waard, we hebben er zes uur over gedaan en of we alles gezien hebben? Ik betwijfel het. Daarna zijn we naar het Duitse Kempen gereden. Een prachtig historisch stadje. Heel even nog rondgewandeld maar eigenlijk waren we te moe. Neergestreken op een terrasje en lekker gegeten. Uiteraard daarna in een café de live uitzending van de voetbalwedstrijd Nederland Uruguay (3-2) gekeken. Yes, we zitten in de finale!
Overnacht in een leuk hotelletje in Kempen, lekker uitgeslapen en na het ontbijt op ons gemak naar Overloon gereden. Via Nedcon had Jaap kortingkaartjes voor het Zooparc. Deze kleine dierentuin is echt aan te bevelen. Het heet parc en is ook meer een park dan een dierentuin. Veel dieren in een natuurlijke omgeving, nauwelijks kooien (alleen de vogels). Het was heerlijk.
Een paar foto's van Arcen gelijk gebruikt voor de template challenge bij Digital scrap café. Template is van Mary en de kit die ik gebruikt heb is Moments captured van Jo Hanna.

1 opmerking:

  1. Mooie layout...en een goede tip de kasteeltuinen...en jullie hadden op de koffie kunnen komen...jullie waren er bijna!

    Groetjes Sonja

    BeantwoordenVerwijderen